Mijn motto is; ‘Maak van elk eetmoment een feestje!’ Zo is ook deze Tuna Melt Burger tot stand gekomen. Want waarom zou je een saaie bruine boterham met kaas eten als je met minimale inzet, een heerlijk luxe broodje tonijn naar binnen kunt schuiven.

Tuna Melt Burger
Makkelijk en smakelijk lunch recept met ingrediënten die in ieders voorraadkast te vinden zijn.
Ingrediënten
- 1 blik tonijn
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel mosterd
- 15 gram Pecorino geraspt
- 1 broodje
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Giet het blikje tonijn af. Mix de tonijn met de mayonaise, mosterd, kappertjes en olijfolie.
- Meng de kaas door het tonijn mengsel en breng op smaak met peper en zout.
- Snijd broodje doormidden en breng tonijn royaal aan op beide kanten van het broodje. Plaats 10 minuten in de oven op de grill stand.
- Plaats boven- en onderkant op elkaar en zet je tanden erin.
Ja daar is dan eindelijk de site!!! Zo tof Coco 🙂