Den HaagRestaurants

Top 3 Lunch To Go – Den Haag

Aangezien we al een tijdje niet meer in de gelegenheid zijn om uitvoerig ergens te lunchen maar wel ‘buiten de deur’ een hapje kunnen doen, hier deze ultieme tips.

Want met de bijna ‘regenloze’ winter die we tot nu toe hebben gekregen van moeder natuur, is een heerlijke wandeling richting met een culinaire beloning aan het einde, zeker iets om naar uit te kijken aankomend weekend.

#1. DayDream Deli – The Haagse Cheese Steak

Elke vleesliefhebber die nog geen bezoek heeft gebracht aan deze Amerikaanse broodjeszaak heeft duidelijk niet op zitten letten. Tijdens ons bezoek aan deze gele droom, was een keuze maken best wel ingewikkeld. Waar we normaliter met liefde twee heerlijkheden van een kaart kiezen en deze vervolgens halverwege met elkaar ruilen, ging dat nu iets moeizamer. De keuze viel op The Reuben Sandwichluchtig roggebrood belegd met Zwitserse kaas, sauerkrat, smokes brisket en Russische dressing – en de Pastrami Cheeseburgerbrioche broodje met burger, kaas én pastrami -.

Tip van Flip! Kom met grote trek en reis niet solo

#2. Bartine Deli

Al sinds begin der tijden is Bartine één van mijn favoriete horeca plekken in Den Haag. Reden #1 de koffie is top, #2 de zoete deegwaren zijn net cadeautjes, #3 al hun eten is guilt-free. Ik kies meestal twee of drie zoete buns; saffraan en kardemom zijn mijn favoriet, perfect als afsluiter van de heerlijke broodjes die ze hebben. Er is genoeg maar The Pumpkin Pita een warm pita broodje met geroosterde pompoen, een gekookt ei, yoghurt en kruiden – is iets wat je nog nooit eerder ergens geproefd hebt.

#3. Appeltje Eitje

Dubbel geluk met deze toko want waar je ook woont in Den Haag, je kunt óf wandelen richting het centrum of het strand. De man des huizes heeft by far een nummer 1, namelijk de fameuze Koreaanse Bulgogi Sandwich een steak sandwich met cheddar, kimchi en komkommer – boordevol smaak en stelt nooit teleur.

Tip van Flip! Choco’tje met rum warmt heerlijk op.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *