Weet je nog dat een tijd geleden, Freak Shakes, een trend waren. Deze torenhoge milkshakes met allerlei toevoegingen zoals donuts, lollies, marshmellows en andere zoete heerlijkheden waren een instagram-hype. Toen mijn zusje nog in Amsterdam woonde heeft zij mij eens meegenomen naar Bulls and Dogs. Naast deze bizarre freak shakes, maken ze bij Bulls and Dogs, meesterlijke hotdogs. Met meesterlijk, bedoel ik ook echt, fantastisch lekker.

Bij het zien van deze foto krijg je toch direct trek? Nou dat is mooi want volg dit recept en je kunt smikkelen van de lekkerste hotdogs thuis op de bank!
*disclaimer: gevaarlijk om te delen.

Hotdogs
Ingrediënten
- 4 worsten in dit geval: lams merquez en kipworsten.
- 4 hotdog broodjes pretzels
Merquez hotdog:
- 2 eetlepels gebakken uitjes
- 1 eetlepels sriracha saus
- 2 eetlepel harissa
- 1 stuks gegrilde paprika uit pot
- 2 stuks ZZ augurken
Truffle Chicken dog:
- 10 blaadjes spinazie
- 2 eetlepels truffel mayonaise Jean Bâton
- 1 eetlepel pijnboompitten geroosterd
Instructies
- Bak de broodjes af in de oven zoals de verpakking voorschrijft. Snijd ze van tevoren al in.
- Snijd de augurken en de gegrilde paprika in reepjes. Zet apart. Mix de harissa met de sriracha saus.
- Grill de worst in de pan. Doe dit op middelhoog vuur zodat we een krokant velletje krijgen.
- Verdeel de worsten over de broodjes. Merquez hotdogs toppen met de volgende ingrediënten: sriracha/harissa saus, gegrilde paprika, augurk, gebakken uitjes.
- Truffle Chicken dog: de kip hotdogs aftoppen met de volgende ingrediënten: truffel mayonaise, pijnboompitten, spinazie blaadjes en Parmezaanse kaas.