Food for thought

Even voorstellen

Hi!
Zoals je misschien al hebt kunnen lezen, ik ben Coco!
Met een mega passie voor eten en koken, ontdek ik de wereld op mijn manier. Naast dat ik geregeld in de keuken te vinden ben, heb ik ook nog een fulltime baan als manager. Waar ik met FoodbyCo voorheen keukens onveilig maakte met het verzorgen van privé diners en kookworkshops op locatie, hoop ik met deze website dat jij je eigen hoogstaand diner op tafel tovert.

En verder

Na jarenlang (onbewust) een aparte relatie met eten te hebben gehad, ben ik sinds een paar jaar bewust aan het genieten van de lekkere dingen die het leven te bieden heeft. Het is mijn doel om van elk eetmoment een feestje te maken en geen calorieën te verspillen. De eeuwige strijd die we als vrouwen hebben om ons lijf te accepteren is een onderwerp dat gelukkig steeds vaker besproken wordt. Het beeld dat jij van jezelf hebt tegenover het beeld dat de buitenwereld van je heeft verschillen vaak nogal van elkaar. Hoe ga jij daarmee om? De beweging die momenteel gaande is met voor jezelf kiezen en doen wat jij wilt, steun ik ten volste maar vergeten we daarin niet dat het mens-eigen is om bevestiging te willen van mensen waar we van houden?

Onderwerpen die op dagelijkse basis mijn gedachten vullen, zet ik graag op papier. Het werkt voor mij therapeutisch om van mij af te schrijven en mijn mentale uitdagingen te relativeren. Ook ben ik benieuwd hoe jij dat doet? Hoe ga jij om met de uitdagingen die het leven je toewerpt? Hoe doe je dat in een wereld die nooit stilstaat, een wereld waarin afstanden kleiner zijn dan ooit door de digitalisering.

Wil je met mij deze zoektocht aan?

Liefs,

Coco

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *