Den HaagRestaurants

Café Annabel

Heb jij de film ‘The Bucket List’ met Jack Nicholson en Morgan Freeman gezien? Sinds die film heb ik een bucket list en niet zo maar één. Een lijst met restaurants in binnen- en buitenland die ik mijn leven graag zou bezoeken. Sterker nog, mijn vrienden maken ook graag gebruik van deze lijst.

Een van mijn recente favorieten in Den Haag staat hoog op deze lijst. Want man, oh man, wat heeft Den Haag tegenwoordig een levendig aanbod in horeca. Als je daar dan nog gezellig gezelschap bij op telt, heb je de avond van je leven. Moeite met het vinden van gezelschap? No worries, bel mij, ik ben altijd in voor een feestje!

Café Annabel! Wat een feest is deze tent, hemel op aarde als je het mij vraagt. Eigenaar Erikson heeft samen met zijn team een onwijs toffe plek gecreëerd waar je je bij binnenkomst direct thuisvoelt. Start de avond of middag er met een van de fantastische cocktails. Mijn favoriet gaat uit naar de signature cocktail ‘Annabel’ en Maverick Martini; het zusje van de immer populaire Pornstar Martini.

Dan over naar de menukaart, eens in de zoveel weken, wisselen aan de hand van de seizoenen en smaken een aantal gerechten op de menukaart. Voor nu kan ik je een aantal zaken ten zeerste aanraden, dus let op! Gegrilde pulpo is er eentje waarbij je moet oppassen dat je je vingers er niet bij opeet. Dan hebben we nog de gebakken gamba’s met een goddelijke knoflookolie en venkel, waarbij je de olie met een rietje wilt opslurpen.

Ik heb er een paar nieuwe vrienden bij want elke keer dat ik hier kom is het een groot feest en wil je nooit meer naar huis. Na het diner gaat de muziek een tandje harder en mogen de trossen los, zolang je je beha maar aanhoudt.

Ik vergeet bijna de desserts nog aan te prijzen, excuses. Wat voor type je ook bent, er is gegarandeerd iets voor je bij. Er zijn dagen dat ik de voorkeur geef aan een vloeibaar nagerecht in de vorm van een likeurtje. Elke cocktail bij Annabel is top, zo ook de Espresso martini! Wees gewaarschuwd, regel vervoer vooraf want rijden naar huis wordt een ingewikkelde opgave.

  • Eten: 7,5
  • Wijnen: 8
  • Cocktails: 9
  • Sfeer/Gastheer: 10+
  • Locatie: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8

@Erikson, you did good! Ik denk dat ik hier wil wonen. Tot snel!

Café Annabel
Valeriusstraat 7, 2517 HM Den Haag
Maandag gesloten .
Dinsdag t/m zondag 18.00 – 00.00 uur.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *